Koosje het boek

Hoofdrolspelers in Koosje

Casting en scenario: Carice de Wildt
Regisseur: Koosje

 

Koosje

Zo nu en dan dolgelukkig, af en toe dieptriest. Verliefd op Jeroen. Gek op haar katten, vriendinnen en chocola.

 


Jeroen 

 

Leuk, jong, slim en knap. Nogal verbaasd dat Koosje als een blok voor hem valt. Maar vindt hij haar nog wel zo leuk als ze in een diepe depressie raakt, geen zin meer in seks heeft en haar bed niet meer uit wil komen?

 


Pien 

 

Betrouwbaar, bruisend van humor en 100% zus van Koosje. Kernwoorden in combinatie met Koosje: Kibbelen, kletsen en koffie. Liters.

 


Martine 

 

Het trotse nichtje van Koosje. Twee minuten kletsen met Martine staat gelijk aan een handvol antidepressiva voor haar tante. Dit geneesmiddel wordt geregeld ingezet, maar is niet te koop.


Iris

Heeft u wel eens gekeken wat er op uw mobiel verschijnt als u met T9 IRIS in uw sms zet? Misschien weet u dan wat Koosje in haar leven ervaart zodra ze haar om zich heen heeft. Fijne vriendin. Nogal eigenwijs, maar dat hoort.

 


Arend Jan Van Zoelen

 

Arts van Koosjes brein.

 


Loes

Als Koosje een stappenteller om had gehangen op elke avond dat zij met deze vriendin de kroeg in ging, liep ze tien keer de Vierdaagse van Nijmegen. Koosje mocht wel eens op haar blaren zitten na deze stapavonden - geld over de balk, spijt en zoenen, teveel tequila - , maar door haar dolgelukkige periode had Koosje daar maling aan.

 


Tim

Getuige van een zeer foute aankoop van Koosje in een hysterische periode. Broertje.


Peter

Don't even go there. Laat dit personage een waarschuwing zijn voor iedereen.

 


Brak

 

Harige huisgenoot van Koosje. Lui aangelegd.

 


Beep

Harige huisgenoot van Koosje. 's Ochtends nogal klagerig als hij niet meteen aandacht krijgt.

 

 

Herken je je in een van deze personages? Dat kan. Deze mensen en dieren bestaan. Zijn hier en daar wat gewijzigd in hun persoonlijkheid. Al naar gelang de grillen van de schrijfster.

 

Carice de Wildt

Carice de Wildt Carice de Wildt Carice de Wildt

Carice is gek op schrijven en haar lief Jeroen. Af en toe wordt ze gek van de chaos die nogal eens door haar hoofd spookt.  

Koosje het boek

Soms is haar leven diepbedroefd en soms is ze dolgelukkig.
Ontdek de bipolaire wereld van Koosje.

Bestel Koosje

Twitter